Spellingscontrole

eM Client biedt automatische spellingscontrole voor het schrijven van e-mails. Deze spellingscontrole zorgt ervoor dat je e-mails correct gespeld zijn en grammaticaal correct zijn.

Met de spellingscontrole in eM Client kun je snel en eenvoudig spelfouten in je e-mails corrigeren. De automatische spellingscontrole controleert de spelling en grammatica terwijl je typt en markeert mogelijke fouten met een rode golflijn. Als je een fout hebt gemaakt, kun je op de rechtermuisknop klikken om suggesties voor correcties te krijgen.

Naast de automatische spellingscontrole kun je ook handmatig een spellingscontrole uitvoeren op je hele e-mail. Dit is handig als je de hele e-mail wilt controleren voordat je deze verstuurt. Je kunt de handmatige spellingscontrole uitvoeren door op "Menu > Extra > Spellingscontrole" te klikken.

eM Client biedt ook ondersteuning voor meerdere talen in de spellingscontrole. Dit betekent dat je e-mails in verschillende talen kunt schrijven en controleren op spelfouten. Om een andere taal in te stellen, ga je naar "Menu > Instellingen > Algemeen > Taal" en kies je de gewenste taal uit het dropdownmenu.

Kortom, de spellingscontrole van eM Client is een handige functie waarmee je snel en gemakkelijk spelfouten kunt corrigeren in je e-mails. Of je nu in het Nederlands of een andere taal schrijft, eM Client biedt ondersteuning voor meerdere talen en zorgt ervoor dat je e-mails professioneel en goed geschreven zijn.