Outlook 365 GoDaddy login

Als gevolg van de veranderingen die op 22 oktober 2022 van kracht worden, zal Microsoft niet langer basisverificatie toestaan voor IMAP/POP-accounts, waaronder de Office 365-accounts die door Go Daddy worden geleverd. Het doel van dit artikel is om een handleiding te geven voor het instellen van Godaddy accounts Exchange Web Services protocol in eM Client.

U kunt ook meer lezen over deze wijzigingen voor microsoft 365 login GoDaddy op hun website hier: Vind mijn Microsoft 365 serverinstellingen.

Go Daddy e-mail aanmelden

eM Client ondersteunt automatische setup voor veel diensten, dus in de meeste gevallen zouden deze stappen moeten volstaan, aangezien GoDaddy als office 365 GoDaddy service nu standaard Exchange setup aanbiedt:

 1. Ga naar Menu > Accounts
 2. Klik op Account toevoegen
 3. Vul uw e-mailadres voor het GoDaddy Outlook account in bij Automatische setup
 4. eM Client zal proberen uw server instellingen te detecteren van uw mail server, volg de setup stappen, een daarvan is een oAuth in een extern venster.
 5. Zodra de setup en oAuth doorkomen, zal uw account worden toegevoegd aan eM Client en uw gegevens synchroniseren.

Als de automatische installatie niet lukt, kunt u het handmatig proberen.

 1. Open uw eM Client en navigeer naar Menu > Accounts
 2. Selecteer Account toevoegen, Mail en selecteer Exchange
 3. Gebruik voor E-mailadres en Gebruikersnaam uw e-mailadres. Wachtwoord vult u in op de laatste regel
 4. Daarna wordt u gevraagd naar uw Server adres. De standaard voor Microsoft 365 accounts is https://outlook.office365.com/EWS/Exchange.asmx
  Als dat niet het juiste adres is voor uw server, voer dan het adres in dat u kent of vraag uw beheerder/provider bij GoDaddy om een correct adres.
 5. De setup zal dan automatisch uw standaard browser openen, waar u wordt gevraagd om in te loggen op uw account. Zodra eM Client toestemming heeft gekregen, is de setup voltooid.

GoDaddy fout - Uw browser is ongebruikelijk

Als de oAuth mislukt met de foutmelding "Uw browser is ongebruikelijk..." moet u een nieuwere versie van eM Client installeren. Minstens 8.2.1509 zou goed moeten werken, maar de nieuwste hebben de voorkeur.