On-the-fly e-mailvertaling in eM Client

On-the-fly e-mailvertaling

Heeft u ooit een bericht ontvangen in een taal die u niet begrijpt of die u niet zo goed beheerst? Of u nu communiceert met een buitenlandse vriend of een bedrijf uit een ander land, de mogelijkheid om het bericht onmiddellijk te vertalen kan veel sneller zijn dan de tekst te moeten kopiëren naar een externe vertaaldienst.

En dat is wat eM Client biedt met zijn automatische vertaalfunctie!

Wanneer eM Client een ontvangen bericht detecteert in een andere taal dan de geselecteerde applicatietaal, geeft het u de optie om het bericht meteen te vertalen (wat u natuurlijk weer kunt terugdraaien indien nodig). U kunt zich afmelden voor vertalingen voor een taal die u begrijpt.

De vertaalinstellingen voor alle talen kunt u rechtstreeks wijzigen in Menu > Instellingen > Mail > Vertaling, waar u ook kunt aangeven naar welke taal moet worden vertaald. De applicatietaal is standaard ingesteld, maar als u een andere voorkeur hebt, kunt u kiezen uit een lijst van ondersteunde talen.

Vertaalinstellingen in eM Client Vertaalinstellingen in eM Client

De vertaalfunctie is bij een gratis licentie beperkt tot één vertaling per dag. Als u toegang wilt tot onbeperkte vertalingen, is een Pro-licentie de juiste keuze voor u!