Google-accountherstel

Uw gebruikersnaam en wachtwoord vergeten is gemakkelijk wanneer u een miljoen verschillende inloggegevens voor verschillende websites moet bijhouden. Nog frustrerender is het wanneer u tijdgevoelig werk probeert af te ronden - maar u bent de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw e-mailaccount vergeten. Gelukkig is er geen reden tot paniek. Accountherstel voor gmail heeft opties om weer in te loggen op uw account. Uw informatie is gemakkelijk toegankelijk als u de juiste stappen uitvoert.

Wachtwoord herstel Gmail

Het vergeten van je wachtwoord is een veelvoorkomend probleem met een eenvoudige oplossing. Uw Gmail-wachtwoord opnieuw instellen is eenvoudig. De volgende stappen leiden u door het proces:

 1. Ga naar de pagina Google-accountherstel. Hier start u uw gmail-wachtwoordherstel.
 2. Voer uw e-mailadres in en vervolgens uw laatst bekende wachtwoord.
 3. Weet u niet zeker wat uw laatst bekende wachtwoord was? Klik op "probeer het op een andere manier" en voer uw alternatieve e-mailadres in dat u hebt gekozen als herstel e-mailaccount. Er wordt een verificatiecode naar uw alternatieve e-mailadres gestuurd. U gebruikt deze code om toegang te krijgen tot uw verloren Gmail-account.
 4. Heb je geen e-mail herstel account? Klik op "probeer het op een andere manier" en u krijgt de optie om de verificatiecode op te vragen via een sms of telefoontje.
 5. Als u geen gmail herstel e-mail of telefoonnummer: klik op de knop die zegt "Ik heb mijn telefoon niet." Nu zal het u de optie geven om het antwoord op uw beveiligingsvraag in te voeren. De Google-accountherstelpagina zal u vragen uw identiteit te verifiëren aan de hand van deze beveiligingsvraag.

Zodra u toegang krijgt tot uw account, is het raadzaam om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Dit is een proces dat periodiek moet worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat uw account veilig is voor cyberaanvallen. Controleer daarna of uw beveiligingsvragen, verificatietelefoonnummer en Google e-mail voor herstel up-to-date zijn.

Google e-mailherstel

Misschien hebt u toegang nodig tot een e-mail die u normaal niet gebruikt. Of u hebt uw computer gereset en bent al uw opgeslagen browsergegevens kwijt - inclusief inloggegevens. Het is ook gemakkelijk om kleine details te vergeten, zoals de exacte cijfers in uw e-mailadres of de plaats van een onderstrepingsteken. Er is een oplossing: haal uw Gmail-gebruikersnaam terug.

 1. Ga eerst naar de herstelpagina van het Gmail-account.
 2. Klik op "E-mail vergeten?".
 3. Voer uw back-up e-mailadres of telefoonnummer in.
 4. Daarna moet u uw voor- en achternaam invoeren om uw identiteit te verifiëren.
 5. Er wordt een verificatiecode naar uw telefoon of back-up e-mailadres gestuurd.
 6. Controleer uw e-mail en voer de verificatiecode op de vorige pagina in.

Nadat u de verificatiecode hebt ingevoerd, verschijnt uw vergeten e-mailadres als optie op de volgende pagina. Nu u uw Gmail-gebruikersnaam hebt teruggevonden, kunt u zich aanmelden met uw wachtwoord. Als u ook uw wachtwoord bent vergeten - volg dan de stappen hier om weer toegang te krijgen tot uw account.

Bereid uw Gmail-account voor om toekomstige problemen te voorkomen

Als u uw account vaak moet herstellen, is het tijd om te overwegen uw accountinstellingen te wijzigen om ervoor te zorgen dat uw inloggegevens veilig zijn en worden opgeslagen. Het kan verleidelijk zijn om een eenvoudig wachtwoord te maken dat gemakkelijk te onthouden is - maar dat brengt uw account in gevaar om gehackt te worden.

Vermijd het gebruik van gemakkelijk te raden wachtwoorden zoals uw naam, de naam van uw huisdier, de naam van uw kind en zelfs de naam van uw favoriete sportteam. Met de opkomst van slimme hackers zult u meer moeite moeten doen om uw Gmail-account te beveiligen.

Hier zijn enkele stappen die u kunt nemen om toekomstige problemen met de toegang tot uw Gmail-account te voorkomen:

 1. Stel het e-mailadres voor herstel en het telefoonnummer in of werk dit bij de volgende keer dat u inlogt bij uw Google-account. Deze informatie is essentieel voor het herstel van uw e-mailaccount!
 2. Schakel tweestapsverificatie in op uw Gmail-account. Tweestapsverificatie biedt bescherming tegen potentiële hackers door een extra stap te creëren in het aanmeldingsproces. U wordt gevraagd uw telefoonnummer toe te voegen. Google zal uw telefoonnummer bellen of sms'en (afhankelijk van uw keuze) telkens wanneer u zich aanmeldt bij uw e-mail ter verificatie. Zo kunt u inlogpogingen op uw Gmail-account goedkeuren en hackers in de gaten houden.
 3. Gebruik een wachtwoordmanager om veilige wachtwoorden aan te maken en op te slaan.

Overweeg een van deze methoden voor accountbeveiliging in te stellen de volgende keer dat u zich aanmeldt bij uw Gmail-account - zelfs als u uw gebruikersnaam en wachtwoord nu nog weet. Elk van deze opties is eenvoudig en kost slechts een paar minuten om in te stellen. In de toekomst zult u blij zijn dat u dat heeft gedaan!

De eM Client-applicatie gebruiken met uw Gmail-account

Bent u chronisch vergeetachtig en nog steeds bezorgd dat u de toegang tot uw Google-account verliest? Het gebruik van een externe e-mail desktop applicatie zoals eM Client is een geweldige oplossing voor u. Nadat u uw account hebt ingesteld en één keer bent ingelogd, worden uw toegangsgegevens opgeslagen in de eM Client-toepassing.

Via eM Client hebt u toegang tot alle e-mails die naar uw Gmail-account worden gestuurd, zonder dat u elke keer hoeft in te loggen om uw berichten te controleren. Lees hier meer over al onze geweldige functies en hoe u eM Client kunt downloaden.

Wilt u meer weten over de beveiliging van uw Gmail-account? Lees ons bericht over het maken van een sterk wachtwoord.