Microsoft Teams

Waarom is het een goed idee om Microsoft Teams-accounts toe te voegen aan eM Client? Hier zijn enkele redenen:

Efficiëntie: Door het toevoegen van Microsoft Teams-accounts aan eM Client kun je al je berichten op één plek bekijken en beheren. Dit bespaart tijd en verhoogt de efficiëntie van het werken.

Betere organisatie: Door het toevoegen van Microsoft Teams-accounts aan eM Client kun je je communicatie beter organiseren en bijhouden. Zo kun je bijvoorbeeld e-mails en Teams-berichten gemakkelijk sorteren op basis van onderwerp of afzender.

Veiligheid: Door het toevoegen van Microsoft Teams-accounts aan eM Client kun je je communicatie beter beveiligen. eM Client ondersteunt end-to-end encryptie, wat betekent dat je communicatie veilig en beschermd is.

Kortom, het toevoegen van Microsoft Teams-accounts aan eM Client is een goede keuze voor iedereen die efficiëntie, organisatie en veiligheid wil in zijn of haar communicatie. Volg de bovenstaande stappen om je Microsoft Teams-accounts toe te voegen aan eM Client en ervaar het gemak van het beheren van al je berichten op één plek.

Leer hoe u MS Teams stap voor stap kunt verbinden met eM Client.

  • Ga naar Menu > Instellingen > Online Vergaderingen > Algemeen, waar u simpelweg op de knop Toevoegen klikt en MS Teams selecteert uit de lijst met dienstverleners voor online vergaderingen. Settings - Online Meetings - General
  • U wordt gevraagd in te loggen op uw MS Teams account met uw standaard inloggegevens voor de dienst.
    MS Teams Login Prompt
  • Vervolgens moet je de machtigingen voor eM Client accepteren. MS Teams Permissions
  • Je MS Teams account is succesvol verbonden met eM Client. Screenshot

Vragen of hulp nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
[email protected]