10 May 2020

Vyhledávejte jako profesionálové

Advanced Search in eM Client

V našem předchozím blogu jsme vám už něco pověděli o klíčových slovech pro vyhledávání, ale to je jen jedna část mnohem komplexnější funkce - Pokročilého vyhledávání, které najdete v dolní části rozevíracího menu textového pole vyhledávání v pravém horním rohu.

V okně Pokročilého vyhledávání můžete snadno nastavit podmínky pro hledání, abyste našli přesně ty položky, které si přejete najít. Rozhraní okna „Pokročilé vyhledávání“ usnadňuje přidávání, odebírání a modifikaci jednotlivých podmínek vyhledávání. Vytvoří také zkrácenou verzi vyhledávání pomocí klíčových slov, kterou pak můžete použít k rychlejšímu vyhledávání příště!

Pokročilé vyhledávání v aplikaci eM Client Pokročilé vyhledávání v aplikaci eM Client

Místo opakování stejného vyhledávání můžete z daného nastavení vytvořit složku hledání. Složka hledání se zobrazí jako speciální složka nad složkami vašich účtů a bude obsahovat výsledky definovaného hledání, díky čemuž budou snadno dostupné přímo v seznamu složek.

Profesionální tip:

Chcete-li upravit vyhledávací dotaz pro již vytvořenou složku hledání, klepněte na ni pravým tlačítkem myši a otevřete Vlastnosti – v okně podobnému pokročilému vyhledávání můžete podle potřeby upravit podmínky vyhledávání pro tuto složku.