1 Oct 2019

Světový úspěch českého start-upu

eM Client slaví 10 let na trhu.

Oblíbená aplikace eM Client pro správu e-mailů pro Windows a Mac byla oficiálně uvedena před 10 lety. Od té doby jsme získali přes 1,5 milionu aktivních uživatelů po celém světě a obdrželi řadu odborných ocenění. Stali jsme se důvěryhodným partnerem pro stovky tisíc individuálních zákazníků i největší hráče globálního byznysu. Za to všechno děkujeme vám, našim uživatelům.

eM Client anniversary banner

Ze studentského bytu do Silicon Valley

eM Client začal jako studentský start-up v bytě 2+1 na okraji Prahy. S minimálním základním kapitálem se díky nasazení čtyř mladých ajťáků projekt brzy dostal do Silicon Valley a od svého spuštění zaznamenává konzistentní růst tržeb a počtu uživatelů.

Firma i produkt prošly zásadním vývojem, mezi nejdůležitější milníky patří rozhodnutí podporovat technologii Microsoft Exchange, Gmail a vytvořit nejlepší desktop prostředí pro Google služby. Od vydání verze 6 v roce 2016 nám přibývají statisíce nových uživatelů ročně. Abychom eM Client dostali ještě k širšímu publiku, tak jsme v lednu 2019 uvedli verzi pro macOS. Díky tomu jsme se stali nejuniverzálnějším řešením pro desktop e-mail management na světovém trhu.

eM Client Founders Golden Gate Bridge Zakladatelé eM Clienta v Kalifornii, 2009

Když e-maily neprudí

Aktuálně naši aplikaci používají jednotlivci i renomované značky, například Toyota, DPD, Avis, McDonald‘s nebo Home Credit. Proč se rozhodli pro eM Client? „Je to moderní řešení nezávislé na platformě,“ vysvětluje náš ředitel a zakladatel Michal Bürger. „Umíme se napojit na prakticky kterýkoliv mail server a uživatelům dopřát plný komfort desktopové aplikace. Jde nám o efektivní, ale hlavně příjemné prostředí pro komunikaci, spolupráci a plánování úkolů.“

eM Client překvapí svou rychlostí, stabilitou a bezpečností. Je pečlivě navržený tak, aby uživatele zbytečně neotravoval a umožnil bezbolestnou práci s e-maily, kalendářem a kontakty. S jakýmkoliv problémem pomůže profesionální podpora s možností vzdálené asistence pro placené uživatele a také pomoc naší rozsáhlé komunity prostřednictvím uživatelského fóra.

eM Client Founders eM Client HQ Prague Zleva doprava: Libor Grafnetr, Michal Bürger a Filip Navara, 2019

"(Ne)cool" funkce ve verzi eM Client 8.0

Co plánujeme dál? Chystaná verze 8 přinese úplně nové rozhraní a funkce, jako například automatickou kategorizaci e-mailů, cloud storage podporu pro přílohy, podporu poznámek, funkce Snooze (posunutí na později) a Remind-when-not-replied (připomínky na zprávy bez odpovědi) a ještě snadnější PGP šifrování.

„Našim cílem je, aby eM Client navenek zůstal jednoduchý a práce s ním mimořádně intuitivní. Bez nutnosti zaškolení pro nové uživatele. Je to "(ne)cool" desktopová aplikace, ale pomáhá všem, jednotlivcům i globálním korporacím. A dělá to nad očekávání dobře," zdůrazňuje Bürger.


Neznáte eM Client? Vyzkoušejte si ho! Je to zdarma a bez závazků.

Nestačí Vám verze zdarma? Kupte si eM Client PRO:

  • neomezené množství e-mailových účtů
  • neomezené využití pro komerční účely
  • profesionální VIP podporu
  • překládání e-mailů do 25 světových jazyků a další užitečné funkce.

A mrkněte na náš YouTube, jsou tam nová instruktážní videa.